Wednesday, March 7, 2012

Pokok Belalai Gajah

Jangan berputus asa dan putus harapan untuk hidup sekiranya disahkan oleh pakar perubatan bahawa anda mengidap kanser payudara atau apa-apa penyakit berkenaan kanser kerana ada penyakit ada penawarnya. Berita baik untuk pesakit kanser yang kronik pada peringkat 3 dan 4. Selalunya bila disahkan oleh pakar perubatan pada tahap ini. Sudah dianggap terlambat untuk diubati lagi. Pesakit hanya akan diberitahu oleh doktor berapa lama jangka hayat pesakit itu boleh hidup sahaja.


Sila sebarkan kepada ahli keluarga atau kawan-kawan tentang pokok Belalai Gajah ini. InsyaAllah ada yang sembuh dari pemakanannya. Tengok laporan tentang penyembuhan penyakit kanser ini dan cara untuk makan daunnya.


Sehat dan sakit seseorang itu adalah ketentuan ilahi. Hanya Allah yang dapat menyembuhkan seeorang itu jika hambaNya berusaha untuk mencari penawarnya yang dianugerahkan kepada kita diatas muka bumi ini. Pokok ini hanya sebab musabab untuk menyembuh penyakit sahaja.

Pokok Belalai Gajah (SSG) boleh didapati di lokasi ini.
Batu 7 Jalan Jelebu, 71700 Pantai , Seremban, Negeri Sembilan

1 comment:

  1. Asalamualaikum kepada sesiapa yang ingin membeli produk berasas pokok daun belalai gajah, sila layari www.herbabelalaigajah.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...